brazil

Brasilien rese: Workshop i Salvador 2017

Start

Estilo Faixa har afholdt workshops i Salvador, Brasilien fra 2009-2016. Vi forsætter succesen i januar 2017. Hvis du er interesseret så kontakt os på 26877102 eller på mail.

Træning

Workshoppen inkluderer 2 ugers dans, capoeira og perkussiontræning. Til træningen er der tropiske frugter og vi lærer også at lave brasiliansk mad! Der er træning 5 gange om ugen á 3 timer. Vi træner mest indenfor men også et par gange på stranden. Træningen foregår i Cidade baixa som er den fattigere del af byen. Der kommer ikke mange turister så det er en unik oplevelse! Alle lærerne er lokale og vi har forsøgt at lave en bæredygtigt tur hvor vi støtter lokalsamfundet. Træningen tilpasses elevernes individuelle niveau. Du behøver ikke at have danset før!

Turist

Eftermiddagen er fri. Vi plejer at se forskellige seværdigheder i Salvador: Igreja do Bomfim som er en berømt katolst kirke, som ligger med en flot udsigt over byen. Der er her de berømte armbånd kommer fra. Feira de Sao Joaquim er et kæmpe lokalt marked. Der er frugter, som ikke har hverken dansk eller engelsk navn, eksotiske krydderier, kunsthåndværk og billigt tøj. Vi tager også til en berømt isbar med næsten 40 forskellige smage, flere frugter fra Amazonas! Du kan også deltage i roda de capoeira, hvor der danses og "spilles" capoeira. Disse arrangementer er ikke inkluderet i prisen og koster typisk 50 reais for en eftermiddag. Roda de capoeira 10 reais.

Bolig og fly

Vi kan hjælpe med hotel, evt leje af lejlighed. Transport fra lejlighed til træningen er inkluderet (forudsætter at deltagerne ikke bor meget langt fra hinanden). Vi kan arrangere pick fra lufthavnen (80 reais).

Kom till Brasilien og berig dit liv med meget glæde!

Mvh Mestra Renata

Se videon fra workshoppen i 2016!

Capoeira
Samba
Shows
Videos
Bilder
Kontakt

kontakt: estilofaixa@estilofaixa.dk tlf. 26877102